Ga naar de inhoud

Slide 1

Slide 2

Slide 3

Project Boogbrug Geesbrug

Mocht u vaker bij ons geweest zijn, zal u deze brug vast en zeker bekend voorkomen. Van Machinefabriek Emmen kregen wij de opdracht om de Boogbrug in Geesbrug te voorzien van een nieuw 4-laags coatingssysteem. We hebben de brug twee eindkleuren gegeven. Deze kleuren passen in het nieuwe kleurenpallet van de Gemeente Coevorden. Afgelopen december is de brug weer geplaatst en kijken we vanuit ons kantoor weer op een gerestaureerde Boogbrug. Op deze manier kan de Boogbrug weer jaren vooruit!

HENSKES NOORD BV

Ruim 75 jaar ervaring in stralen, conserveren en rubberlining op het hoogste niveau.

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, maken onze onderneming al jaren tot een groot succes.

Wij voeren alle werkzaamheden zowel op locatie bij opdrachtgevers als in onze eigen werkplaats uit.

75 jaar ervaring

Vele certificaten

Mogelijkheid tot opleidingen en trainingen

Totaaloplossingen ter bescherming

Bedrijfsprofiel

Over Henskes Noord bv
Henskes Noord bv is een straal- en schilderbedrijf met 75 jaar straal- en schilderwerk ervaring in het vak. Wij staan garant voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Daarnaast voert Henskes Noord werkzaamheden uit met maximale aandacht voor milieu, gezondheid en omgeving.

Onze projecten
Alle projecten van Henskes Noord bv worden aangestuurd vanuit onze vestiging in Geesbrug. Hier bevinden zich onze specialisten op het gebied van metaalconservering. Zij kunnen u, eventueel in samenwerkwerking met gerenommeerde verffabrikanten, uitstekend informeren over onze mogelijkheden.

Coatingsystemen
Alle denkbare coatingsystemen, in zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk, kunnen door ons op locatie of in onze eigen werkplaats worden aangebracht. Henskes Noord verzorgt beschermlagen van rubber en/of eboniet tegen slijtage en/of corrosie. Deze werkzaamheden kunnen wij zowel in onze werkplaats als op locatie uitvoeren. Bij diverse opdrachtgevers wordt het conserveringswerk door onze specialisten uitgevoerd in ter plaatse aanwezige straal- en spuitcabines.

Opgeleide medewerkers chemische en petrochemische industrie
Onderhoudsschilderwerk in de chemische en petrochemische industrie worden dagelijks door onze speciaal daarvoor opgeleide medewerkers uitgevoerd. Wij voldoen volledig aan de zeer hoge milieu- en veiligheidseisen die in deze branche worden gesteld. Daarnaast zijn wij erkend voor het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk aan hoogspanningsmasten en onderstations (zie certificering). Wij bieden onze diensten aan in geheel Nederland, Duitsland en België.